EPDM dakbedekking
EPDM dakbedekking is bijzonder in zijn soort. Deze vorm van dakbedekking heeft ongekend veel voordelen. Dreijerink Dakbedekking werkt dan ook graag met dit materiaal. Vooral vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en mogelijkheden.epdm

In iedere vorm op ieder dak
EPDM dakbedekking is geschikt voor ieder dak. Doordat het materiaal zo elastisch is, kunnen wij dit in iedere vorm leggen. Ook is deze vorm van dakbedekking zeer geschikt als ondergrond voor sedumdaken en het bekleden van dakgoten.

Uit 1 stuk een heel dak
EPDM dakbedekking is in iedere maat te bestellen. Tot een oppervlakte van 1000 m2 kunnen we uw dak uit 1 stuk folie bedekken. We kunnen dus snel te werk gaan. Naden zijn er nauwelijks. Het voordeel daarvan is dat lekkages worden beperkt tot een minimum. Bovendien gebruiken we geen open vuur, wel zo veilig.

100% weersbestendig
EPDM folie is bestand tegen alle weersinvloeden. Andere vormen van dakbedekking kunnen door de zon barsten of scheuren. EPDM dakbedekking is UV- en zonbestendig. Schade door de zon zal dus niet ontstaan. En met een levensduur van ongeveer 30 jaar is dit één van de betere kunststof dakbedekkingen.